fbpx
ADL design - nove kolekcije vrata

ADL design – nove kolekcije vrata 2023.

ADL design je ove godine predstavio novih pet kolekcija vrata, donoseći nova inovativna tehnička i estetska rješenja s kojima ponovno podiže ljestvicu u efikasnom uređenju interijera stambene i poslovne namjene.

ADL design donosi pet novih kolekcija, od kojih svaka ponaosob daje puno mogućnosti za personalizirane estetske pečate. Bez obzira radi li se o opremanju stambenog ili poslovnog prostora, maloj ili velikoj kvadraturi, ADL design i s novim kolekcijama dosljedno slijedi svoju misiju i nudi optimizaciju prostora, nikad ga ne lišavajući njegove povezanosti.

ADL design Cinetica

Kolekcija Cinetica inspirirana je umjetnošću šezdesetih godina (prošlog stoljeća), koja je donijela živahnu, hrabru i raznoliku estetiku. Isto tako i Cinetica ostavlja na izbor da se poigrate vratnim panelom i stvorite svoj jedinstven izričaj.

Vratni panel sačinjen je od kombinacije panela, koji se mogu rasporediti u različite položaje, a mogu biti drveni ili stakleni. Drveni panel dolazi u varijanti bajcanog, graviranog Canaletto oraha, a staklo u 14 sjajnih, 14 mat boja i 5 varijanti ogledala. Aluminijski okviri anodizirani nude se u 9 završnih obrada, dok obojeni nude RAL ili NCS paletu po izboru.

Aluminijski okvir na bočnoj strani otvaranja profiliran je utorom i postaje diskretna, ali funkcionalna ručka pune visine. Cinetica dolazi samo u opciji kliznih vrata, što naglašava njenu umjetničku pozadinu.

ADL design kolekcija Cinetica
ADL design Cinetica, Canaletto orah, klizno otvaranje, dimenzije 3000 x 2900 mm.

ADL design Forest

Forest je novi ADL-ov sustav panela, koji, baš poput šume, nudi stvaranje intimnih područja bez sprječavanja svjetla i zvuka. Izrađen je u potpunosti od aluminija, slijedeći modularnu seriju od 12-24-36 dijelova. Aluminijski profili debljine 12 mm odijeljeni su cilindričnim razdjelnicima na razmaku od 24 mm, dok gornji i donji profili, debljine 36 mm, zaokružuju ovaj niz, skrivajući u sebi kućište kliznog sustava.

Forest kolekcija stvara ugodnu estetiku, istovremeno pružajući intimne zone unutar većih prostora, bez ometanja cjelokupnog dizajna, sljedeći ADL design moto povezivanja prostora, a ne dijeljenje istog. ADL Forest dolazi samo u opciji kliznog otvaranja, dok boju aluminijskih profila možete izabrati u dvije palete RAL i NCS ili neku od 9 boja anodiziranog aluminija.

ADL design kolekcija Forest
ADL design Forest, crna boja, klizno otvaranje, dimenzije 2000 x 2900 mm.

ADL design Grande Officina

ADL design kolekcija Officina odlično je prihvaćena na hrvatskom tržištu, a njena svojevrsna nadogradnja dolazi nam u novoj kolekciji Grande Officina. Grande Officina, isto kao i njena prethodnica, nudi primamljivu estetiku industrijskog stila, no dajući više prostora za kreativni izričaj.

Osnovica vrata dostupna je u 3 varijante – GO1, GO2 i GO3, a svaku od ovih kompozicija moguće je ispuniti nekim od 42 staklena panela od kaljenog stakla debljine 6 mm, koji nam se nude u transparentnoj, pjeskareno, mat i sjajno obojenoj, reflektivnoj ili teksturnoj izvedbi. Prilagodljivi aluminijski okviri također nude zavidan izbor boja, kao obojeni aluminij u paletama RAL i NCS ili anodizirani s 9 završnih obrada.

Grande Officina nudi dva tipa otvaranja – klizna i klizna s tračnicom – od kojih svako pruža tiho korisničko iskustvo na najvišoj razini.

ADL design kolekcija Grande Officina
ADL design Grande Officina, GO1, crni aluminijski profil, kombinacija teksturiranog stakla Metropolit i pjeskarenog stakla boje dima.

ADL design Showering

ADL design Showering daleko je više od staklene stijene za tuš – tuš kabine; to je koncept uređenja nove vrste, kojemu osnovna svrha nije samo zadržati vodu, već stvoriti estetsku cjelinu u harmoniji s ostatkom prostora u kojem se nalazi. Showering kolekcija podiže ljestvicu uređenja kupatila na višu, ekskluzivnu razinu.

Ovaj inovativni sustav, osim superiornih tehničkih karakteristika, pruža korisniku na izbor devet različitih anodiziranih aluminijskih okvira i šesnaest vrsta stakla koje omogućuju stvaranje vrlo individualnih prostora. Kada su stilovi u pitanju, ADL-ov Showering se oslanja na ranije dostupne kolekcije Mitica, Officina 3×2 i 4×1, Deco D3 i Japo J3.

Showering je svakako kolekcija je koja zaslužuje posebno predstavljanje, pa ćemo o njoj više u nekoj narednoj temi.

ADL design kolekcija Showering
ADL design Showering, model Officina 4×1, crni aluminijski okvir, pjeskareno staklo boje dima, dimenzije 3800 x 2900 mm.

ADL design Golden Gate

Kolekcija Golden Gate, poznata nam je iz prošle godine, no u 2023. proširena je za dva nova modela vrata – GG3 i GG4. Aluminijske letvice, koje su postavljene s obje strane stakla, više ne dolaze samo u dijagonalnom položaju, već nam dva nova modela daju na izbor i horizontalnu i vertikalnu izvedbu.

Staklene ploče od kaljenog ili laminiranog stakla, debljine 6 mm, otporne na udarce i lom, dostupne su u ukupno 12 izvedbi, kao transparentno, pjeskareno i reflektivno staklo. Paneli s tkaninom nude izbor od osam modernih boja, dok se aluminijski okvir i letvice mogu birati između osam završnih obrada s aplikacijom u tri različita položaja.

Golden Gate nudi tri tipa otvaranja: klizna, klizna s tračnicom i pivot, te kao fiksna stijena. Naprednu tehnologiju otvaranja koja omogućuje potpuno preklapanje vrata, ostvarujući maksimalni kapacitet otvora, automatsko zaustavljanje pri zatvaranju i zaustavljanje vrata pod kutom od 90º u pivot verziji.

ADL design nova kolekcija Golden Gate
ADL design Golden Gate – nova kolekcija, aluminijski okvir svijetla bronca, ekstra transparentno staklo, dimenzije 4000 x 2900 mm, klizno otvaranje.

Gdje kupiti ADL design vrata?

Inter casa je ovlašteni ADL design prodajni predstavnik za područje Hrvatske s poslovnicama u Zagrebu i Rijeci. Posjetite naš salon vrata u Zagrebu, Selska 46, ili showroom u Rijeci, V.C.Emina 8c, ili zakažite besplatno savjetovanje na tel. 051/341-002.

ADL design nudi superiorna tehnička i stilska rješenja, čijom implementacijom u stambene i poslovne objekte dobivate višu kategoriju nekretnine, i to ne samo u funkcionalnom i estetskom smislu.

Scroll to Top
Scroll to Top