fbpx

Vrata

Nazovite nas

+385 51 34 10 02

Sobna vrata

Vrhunska unutarnja vrata vodećih svjetskih proizvođača!

Inter casa je specijalizirana za opremanje interijera sobnim vratima renomiranih talijanskih proizvođača, kao što su Pivato, ADL, Eclisse, Door2000…
Širokom ponudom pokrivamo sve vaše potrebe, bilo da je riječ o stanu, vili, poslovnom prostoru, turističkom, ugostiteljskom ili zdravstvenom objektu.

Klasična vrata nikada ne izlaze iz mode, obilježja su elegantnih interijera, koje poštuju tradicionalne vrijednosti, ali se lako kombiniraju i s ostalim stilovima.
Vrata graphic05 free img
Visoka funkcionalnost, kvalitetni materijali, nove tehnike izrade, čiste linije, bogatstvo dekora i geometrijski uzorci obilježja su modernih sobnih vrata.
Što veća linearnost najpoželjniji je trend je u uređenju prostora. Sobna vrata su se izgledom najviše približila namještaju; nenametljiva, gotovo nevidljiva, vrata bez štoka.
Ugradnjom kliznih vrata ostvarujete značajnu iskoristivost prostora. Ona su posljednje vrijeme vrlo tražena jer omogućuju brzo i lako pregrađivanje prostora po potrebi korisnika.
Vrata graphic05 free img

Staklena vrata danas ispunjavaju sve stilske zahtjeve i dolaze u svim mogućim veličinama i svim mogućim tipovima otvaranja, ovisno o tome što vaš prostor zahtijeva.

Dizajnerska vrata osvojit će vas svojim izgledom, inovativnim rješenjima i kvalitetom izrade. Stvorena za probrane ukuse i ekskluzivne interijere.

Zatražite neobvezujuću ponudu...

Našom ponudom možemo pokriti više od 15.000 različitih potreba za vratima. Zato nam slobodno recite što vaša vrata moraju imati.

Scroll to Top
Scroll to Top