fbpx
Adielle - ADL design vrata koja cijene najizbirljiviji kupci

Adielle – vrata koja cijene najizbirljiviji kupci

Adielle nudi visokokvalitetna vrata – ADL design, iznimnih estetskih i tehničkih karakteristika, no ipak konkurentne cijene kada govorimo o toj visokoj klasi vrata

 

Adielle je talijanski proizvođač vrata, koji je 2004. stupio na tržište s revolucionarnim proizvodima vezanim za dizajn interijera – ADL design vratima koja ne predstavljaju granicu, već im je svrha povezati prostor i pružiti maksimalni komfor i visoku estetsku vrijednost baš svakom prostoru. Ovaj savršen spoj tehnologije i dizajna koegzistira unutar svakog ADL proizvoda.

Na međunarodnom tržištu Adielle je poznata kao tvrtka koja prati tehnološke i dizajnerske trendove; stalno istražuje i eksperimentira te je vrlo vješta u prilagodbi. Svaki njihov proizvod pomno je oblikovan, od izbora materijala, boja, precizne izrade elemenata pa do završne obrade.

Adielle provodi stalna testiranja na ADL proizvodima, kojima se potvrđuje da vrata i komponente koje se koriste i tijekom vremena ostaju savršeno funkcionalna. Kaljena i/li laminirana stakla također su certificirana od strane pojedinačnih proizvođača i jamče visoku sigurnost.

ADL design, Line
Projekti Massima Luce danas se nalaze u zgradama koje su izgradili Armani Casa, Matteo Thun i Renzo Piano (na slici kolekcija Line)

Massimo Luca – tvorac ADL svijeta

Massimo Luca, dizajner koji je zahvaljujući svom senzibilitetu i profesionalnom iskustvu u dizajnu interijera spojio tehničko-estetske kvalitete i visoku tehnologiju u svim proizvodima, učinio je ADL jednim od najvažnijih igrača na međunarodnom tržištu.

Više od dvadeset godina karijere na studiju avangardnog dizajna, razne suradnje s tvrtkama u svijetu dizajna interijera te njegove kulturne razmjene s istaknutim imenima kao što su Karim Rashid, Carlo Colombo i Ross Lovegrove, doveli su Massima Lucu do razvoja eklektičnog načina razmišljanja koji nadilazi puku estetsku vizuru. Njegovi projekti danas se nalaze u zgradama koje su izgradili Armani Casa, Matteo Thun i Renzo Piano.

Zahvaljujući njegovom radu ADL vrata postaju ne samo dizajnerski objekti interijera, već visokotehnološke funkcionalne inovacije koje stvaraju sinergiju prostora.

ADL design, Mies
Kolekcija Mies najtraženija je na hrvatskom tržištu

Mies – najtraženija kolekcija ADL designa

ADL design vrata danas su podijeljena u 18 kolekcija. Svaku od ovih kolekcija obilježava savršen spoj tehnologije i dizajna koji daje visoku estetsku vrijednost i funkcionalnost. Svaki detalj je pomno proučen, vizualiziran, dizajniran i proizveden s ciljem dosezanja više razine. Za njihovu izradu koriste se visokotehnološki i inovativni materijali – staklo i aluminij, te aluminij-drvo (kolekcija Levante indoor).

Na hrvatskom tržištu najviše se traži Mies kolekcija. Ovu kolekciju karakterizira minimalni aluminijski okvir (18 mm) i kontinuirani stakleni zid s mogućnošću širokog raspona poravnanja. Kolekcija je dostupna u izvedbi s jednostrukim i dvostrukim staklom, nudi opcije otvaranja kliznih i zaokretnih vrata, široki odabir boja aluminijskih okvira kao i brojne obrade stakla. Mies staklene stijene uz sve ovo nude i izvrsnu zvučnu i toplinsku izolaciju.

ADL design, Mies
ADL design, kolekcija Mies, staklena stijena s jednostrukim staklom

Superiorne karakteristike ADL vrata

Ekstrudirani aluminijski profili osiguravaju maksimalnu snagu, izdržljivost i trajnost. Dok višestruke dostupne prilagodbe i tolerancije veličine omogućavaju jednostavnu i preciznu instalaciju u bilo kojoj vrsti okruženja. I u situacijama kada imamo iznimno velike dimenzije vrata, dodatna ojačanja i ležajevi visoke nosivosti omogućuju laku i sigurnu manipulaciju i bešumno otvaranje.

U izradi ADL vrata ništa nije prepušteno slučaju, tako je dodatna sigurnost i pouzdanost osigurana uređajima za kočenje i jedinstvenim uređajem za kontrolu proklizavanja. Šarke, brave, lijevani odstojnici, baš svaki detalj konstrukcije pažljivo je dizajniran kako bi se osigurao siguran i pouzdan konačni proizvod.

Okvir koji je u potpunosti izrađen od aluminija istovremeno je lagan, čvrst i dugotrajan. Savršeno stopljen sa staklom, kao dominantnim elementom vrata, omogućuje izoliranje zvukova do 36 dB i mirisa. Ovisno završnoj obradi, omogućeno je podešavanje razine osvjetljenja u prostoru.

ADL design, Quadra
ADL design, kolekcija Quadra

Adielle Hrvatska

Inter casa već godinama surađuje s Adielle i na hrvatskom tržištu opremila je mnoge objekte ADL vratima. Ova međunarodno priznata kvaliteta prepoznata je i na našem tržištu te je vrlo tražena u objektima visoke kategorije, bez obzira na njihovu veličinu. Ugrađivali smo ih od vrlo malih apartmana i dizajnerskih stanova, preko vila za odmor i hotela, pa sve do raznih poslovnica. Naime, ova su vrata su intervencija u prostoru koja objektu istinski diže njegovu vrijednost. Zbog svojih superiornih tehničkih karakteristika i visoke estetske vrijednosti riječ je o vratima koja zadovoljavaju najzahtjevnije prostore i najizbirljivije kupce i dizajnere interijera.

Scroll to Top
Scroll to Top