fbpx
sobna vrata Zagreb

Googlate „sobna vrata Zagreb“? – Inter casa je tu za vas

Prestanite googlati „sobna vrata Zagreb“ i posjetite nas u našem salonu na adresi Selska cesta 46, svakim radnim danom od 9:00 do 17:00 i subotom od 9:00 do 13:00 sati.

Sobna vrata u Zagrebu pronaći ćete u našem salonu Inter casa, koji se smjestio na adresi Selska cesta 46, a otvoren je svakim radnim danom od 9:00 do 17:00 sati, pa i subotom u vremenu od 9:00 do 13:00 sati. Stoga prestanite googlati „sobna vrata Zagreb“ i posjetite nas u živo, jer tamo vas očekuje naš ljubazni djelatnik, koji će vam svojim širokim znanjem pomoći u odabiru i dati odgovor na sva vaša pitanja i nedoumice. Osim izvrsne podrške u kupnji, on će organizirati za vas mjerenje i uslugu montaže vaših vrata.

Zašto baš kod nas kad se sobna vrata u Zagrebu nude u desecima salona? Zato što ćete u Inter casi pronaći najveći izbor kvalitetnih sobnih vrata poznatih talijanskih proizvođača – Pivato, Adielle – ADL Design, Eclisse, Door2000 i drugih.

Inter casa Zagreb - sobna vrata Pivato
Sobna vrata Pivato, kolekcija Opera 50.

Sigurna i trajna sobna vrata

Inter casa zastupa renomirane talijanske proizvođače sobnih vrata, svjetski poznatima ne samo po dizajnu vrata, već i po iznimnoj kvaliteti izrade. Riječ je o sobnim vratima vrhunskih performansi, koje su postignute odabirom i ugradnjom najkvalitetnijih materijala i implementacijom najsuvremenijih tehničkih rješenja, od kojih su mnoga zaštićena patentima i nagrađivana priznanjima.

Detalji izrade razrađeni su u tančine, a napredne tehnologije otvaranja i sustavi ugradnji jamče visoku izdržljivost i sigurnost upotrebe tijekom niza godina, čak i u situacijama kada su vrata iznimno velikih dimenzija ili kada je velika frekvencija upotrebe. Tako da odabirom sobnih vrata u Inter casi zasigurno ćete uživati, ne samo u prekrasnom dizajnu vrata, već i u sigurnosti i udobnosti vašeg doma ili poslovnog prostora u Zagrebu dugi niz godina.

Sobna vrata Zagreb - ADL design
ADL design, kolekcija staklenih pregrada i vrata Mies.

Sobna vrata po vašoj mjeri

Ako se pitate gdje ćete u Zagrebu dobiti sobna vrata izrađena po mjeri – odgovor je u našem Inter casa salonu. Mi u Inter casi ne poznajemo ograničenja kada su u pitanju oblici i dimenzije vrata, jer sva vrata iz naše ponude izrađuju se na mjeru. Na vama je samo da odaberete svoj omiljeni dekor i model.

Što se tiče dizajna vrata, u našoj ponudi pronaći ćete na stotine i stotine različitih dekora drvenih panela, lak završnih obrada, stakala i ogledala, kamenih obloga, gresa, smola, metala, MDI… kao i različitih stilova vrata. Ustvari, da pojednostavimo, u našoj ponudi pronaći ćete baš onakva prekrasna vrata kakva viđate po Instagramu, Facebooku i TikToku.

Eclisse - klizna vrata Zagreb
Klizni sustavi Eclisse, kolekcija Unica.

Sobna vrata Zagreb, Selska 46

Inter casa u Selskoj ulici 46 idealno je mjesto za vas! Nemojte o tome dvojiti ni sekunde, jer ovdje možete pronaći vrata baš po vašoj zamisli. Osim što naš asortiman sobnih vrata pokriva sve vaše potrebe, nudimo i najbolju uslugu u gradu. Naši stručnjaci bit će uz vas tijekom cijelog procesa od odabira, mjerenja, ugradnje, pa sve do servisa, čak i kada se radi o iznimno velikim projektima.

Ipak, googlate li i dalje „sobna vrata Zagreb“, znajte da smo na našoj web stranici izdvojili tek mali dio ponude, tek toliko da nas pronađete. Zato, posjetite naš salon u Selskoj ulici 46, upoznajte se s našom bogatom ponudom i odaberite vrata baš po vašoj zamisli.

 

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top